Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві свій новий роман презентував відомий письменник

Вчора, 4 грудня, мукачівці мали чудову нагоду поспілкуватися з відомим українським письменником та мандрівником, автором романів, які стали національними бестселерами, Максом Кідруком, який в рамках презентаційного туру 100міст НОІМ завітав і до Мукачева. Про це повідомляє Мукачівська міськрада.

У читальній залі Центральної міської бібліотеки ім. О. Духновича зібралося чимало шанувальників творчості молодого письменника, якому вдалося знайти та впевнено зайняти власну нішу в сучасній українській літературі.

Макс Кідрук цікаво і змістовно розказав про себе, про те, з чого почалося його письменницьке життя, про мандрівки різними куточками світу, про те, як народжувалися ідеї та як писалися і як видавалися власні твори (М. Кіндрук є автором восьми художніх книг та п’яти тревелогів), про свої найближчі плани, а також відповідав на численні запитання присутніх.

Читайте також: Фестивалі та культурні події на Закарпатті у грудні

 

Основний акцент під час зустрічі був, звичайно, на новому романі письменника “Не озирайся і мовчи”, який уже став одним із претендентів на звання Книга року ВВС. Це позажанрова історія з елементами трилера та соціальної драми.

Окрім містичної складової, автор піднімає проблеми спілкування і взаєморозуміння батьків та дітей, підліткове бажання втекти від реальності. По закінченні кожен охочий мав нагоду отримати автограф письменника та сфотографуватися на згадку.