Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівців запрошують на моновиставу про соціальні мережі "Лайкнутий"

24 січня до Мукачева на численні прохання глядачів знову завітає відомий актор театру і кіно, заслужений артист України Юрій Дяк з моновиставою "Лайкнутий". Виступатиме знаний актор у Мукачеві вже вдруге. Напередодні вистави "PMG.ua" розпитало Юрія Дяка щодо його очікувань від виступу у місті над Латорицею та про саму виставу. Ось що він нам розповів.

– Чому на Вашу думку кожен активний користувач соціальних мереж має подивитися моновиставу "Лайкнутий"?

– Я впевнений, що кожен, хто хоч раз сидів у соціальних мережах, впізнає себе у цій виставі, буде порівнювати себе з героєм п’єси. А активні користувачі – тим більше. Навіть люди старшого віку, які не користуються інтернетом, після вистави виходили і казали, що це теж про них. Тому і написано, що "вистава про кожного з нас". Всі хто був – байдужими не залишалися.

– У Мукачеві Ви не вперше. Які Ваші враження від міста?

– Мені дуже сподобалося місто. Затишно, комфортно, гарні люди, чудова привітна публіка. Після перших відвідин Мукачева, у мене залишилися дуже теплі спогади та відчуття.

Читайте також:
Юні мукачівські театрали перемогли у міжнародному фестивалі

– Як Вам мукачівський глядач? Чи відрізняється він чимось від решти?

– Для мене глядач всюди один. Я не вирізняю когось більше або менше. Вистава – це живий організм. І щовечора, навіть в одному й тому ж місті, вона пройде по-різному. І це прекрасно! Заради цього люди і ходять в театр.

– Які Ваші очікування від вистави в Мукачеві і що б Ви хотіли сказати глядачам напередодні виступу.

– Сподіваюся на такий теплий глядацький прийом, як і вперше. Мукачево – місто, куди хочеться повертатися. Це круте відчуття. Запрошую усіх на свою виставу. Давайте кайфанемо від мистецтва разом! До зустрічі!

Вистава режисера Давіса Колбергса, у якому головну роль виконує талановитий актор театру і кіно Юрій Дяк зруйнує для глядачів межу між реальним і віртуальним світом та допоможе глянути на буденні речі під іншим кутом.

Глядач зможете пережити весь спектр емоцій – від співпереживання до заразливого сміху, а також зарядитися позитивом! Приходьте на виставу 24 січня у Мукачівський драмтеатр. Початок о 18-й годині. Купуйте квитки у касі театру.

Нагадаємо, раніше виставу "Лайкнутий" показували і в Ужгороді.