Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відомий український журналіст презентує у Мукачеві свою книгу

19 лютого у Мукачівській міській центральній бібліотеці імені Олександра Духновича відбудеться зустріч із заслуженим журналістом України, головним редактором оперативної аналітики Укрінформу Сергієм Тихим, під час якої автор презентуватиме книгу "Переможуть лише переможці".

У своїй книзі Сергій Тихий звертається до співвітчизників, до людей, котрі вболівають за майбутнє України. Автор зауважує, що перемога дається лише тим, хто її достойний і вірить у неї. Сергій Тихий також акцентує на тому, що українцям час змінюватись, необхідно позбавлятися заниженої самооцінки, треба переставати бути вічно ображеними та упослідженими, не можна вічно скаржитися на обставини і чиюсь злу волю. Звідси й назва книжки – "Перемагають лише переможці".

Читайте також:
Гурт "Без Обмежень" презентував кліп на романтичну пісню

Розділи книги побудовані за принципом питання-відповідь. Запитання виникли із блогів автора на Фейсбуці. Вони про наше сьогодення на тлі україно-російської війни ХХI століття , тому він називає їх з воєнним "відтінком" – блог-пост. По одному блог-посту поставлено, як епіграф до кожного розділу. Початок заходу, як зазначили у Мукачівській міськраді, о 16.00 год.

Нагадаємо, на Закарпаття разом із дружиною приїхав відомий український співак.