Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Остап Шутко чекає мукачівців на своєму концерті (ФОТО)

Cьогодні, 22 червня, у малому залі Мукачівського міськвиконкому пройшла прес-конференція одного з найвідоміших музикантів нашого часу Остапа Шутка. Разом зі своєю дружиною Ольгою, музикант...

Cьогодні, 22 червня, у малому залі Мукачівського міськвиконкому пройшла прес-конференція одного з найвідоміших музикантів нашого часу Остапа Шутка. Разом зі своєю дружиною Ольгою, музикант поділився з місцевими журналістами думками сприводу його майбутнього концерту у місті над Латорицею.

За його словами, Мукачево йому дуже припало до душі. І не лише тому, що тут живуть його хороші друзі, а й через підтримку з боку місцевої влади.

"З оркестром ми вже виступатимемо у Вас вдруге. Мукачево зовсім не провінційне. Приїжджати сюди велика приємність", – зазначив музикант.

Відзначимо, що прес-конференцію відвідав і заступник міського голови Мукачева Михайло Лабош, головний спеціаліст відділу культури Мукачівського міськвиконкому Ірина Петрус та скрипаль-віртуоз, друг родини Шутка Сергій Добош.

Нагадаємо нашим читачам, що 28 червня у залі Мукачівського міського Будинку культури, в рамках відзначення 16-ї річниці Конституції України та 67-ї річниці возз’єднання Закарпаття з Україною відбудеться концертна програма за участі лауреатів міжнародних конкурсів Остапа Шутко (скрипка) та Ольги Шутко (віолончель, місто Львів) спільно із Мукачівським струнним оркестром під керуванням Сергія Добоша.