Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У вересні або жовтні: частина закарпатців отримає 4000 гривень допомоги

Матеріальну допомогу із обласного бюджету можуть отримати ті закарпатці, які безоплатно прихистили вимушених переселенців. Жителі краю зможуть отримати 4000 гривень.

В облдержадміністрації пояснили, що 4000 гривень зможуть отримати ті закарпатці, як прихистять 2 і більше переселенців у вересні або жовтні 2022 року на період від 30 днів.

Для того, щоб отримати допомогу, закарпатцям треба подати заяву до виконавчого органу територіальної громади за місцем розташування житла. 

Читайте також:
Із 6 вересня: НБУ озвучив новину про купівлю валюти

Голова Закарпатської ОДА Віктор Микита зазначив, що ці кошти допоможуть частково компенсувати витрати на побутові потреби і комунальні послуги.

Як отримати 4000 гривень допомоги

Серед документів, які потрібно подати закарпатцям для отримання виплат, є копія документа, що посвідчує особу заявника та адресу його місця проживання; копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду; копія документа, що підтверджує право власності або користування житловим приміщенням, або документа, що підтверджує повноваження представника власника; копія довідок внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово розміщені в житловому приміщенні заявника; довідка про банківські реквізити заявника для виплати матеріальної допомоги через банківську установу.

Нагадаємо, українцям повідомили важливу новину про виплати.