Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На територію Мукачівської ТГ релоковано вже 56 підприємств

На територію Мукачівської громади релоковано 56 суб’єктів господарювання. Деякі з них нещодавно відділи фахівці економіки Мукачівської міськради відвідали, зокрема це ТОВ «Аттекс Груп», яке перемістилося з Києва на початку війни.

Підприємство займається пошиттям елементів військового одягу, корпоративного одягу класу люкс. Для виготовлення своїх виробів компанія використовує високоякісні тканини, матеріали та обладнання. Наразі, як розповіли у Мукачівській міськраді, на виробництві 9 працівників, запрошують до команди досвідчених фахівців.

Читайте також:
Топ-5 найзатребуваніших вакансій на Закарпатті

Ще одне швейне виробництво релоковане з Харкова — ФОП Штаєр Ю.М. Займаються виготовлення текстильної продукції, пошиттям постільної білизни, халатів із натурального шовку та інших тканин, піжамних комплекті тощо. Зараз на виробництві 5 працівників.

З міста Харкова також релоковане підприємство ТОВ «Сімкорд» — ІТ-компанія високого класу. Спеціалізуються на таких напрямках, як: модернізація електронної торгівлі, комп’ютерне програмування та виготовлення власних комплексних програмних продуктів та рішень.

Хочуть на базі одного з навчальних закладів міста створити новий освітній напрямок, щоб навчати майбутніх айтішників програмуванню та електронним технологіям. Наразі до роботи в компанії залучено 57 спеціалістів, штат яких в майбутньому планується збільшити до 110 працівників.