Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чорна п’ятниця у Мукачеві: де шукати знижки

Чорна п’ятниця  або ж Black friday розпочнеться в Україні завтра, 23 листопада. Впродовж 23-25 листопада у багатьох магазинах будуть шалені знижки – аж до 70%.

У рамках чорної п’ятниці можна буде придбати зі знижкою різноманітні товари – меблі, техніку, одяг, взуття, гаджети, товари для дому, аксесуари, спортивні товари, косметику, будівельні матеріали тощо .

В акції беруть участь як торгові центри, так і інтернет-магазини. Закарпатці також зможуть придбати товари зі знижкою. Зокрема, у Мукачеві в ТРК "Щодня" чимало магазинів оголосили розпродаж.

Уже завтра можна буде придбати взуття та аксесуари за вигідними цінами у магазині "Sandalino". Знижки – гарантовані. Тож подбайте про свої ніжки.

А магазин косметики "Пудра", який відкрився кілька місяців тому у Мукачеві, також пропонує знижки 10-35%. Дівчата знають, що косметики багато не буває. Тому це чудова можливість оновити косметичку.

Зі знижкою до 60% 23-25 листопада можна буде придбати товари і в гіпермаркеті "Епіцентр". Як кажуть в "Епіцентрі": "Час шаленої економії настав".

Читайте також:
Новий рік і Різдво 2019 на Закарпатті: що, де, за скільки?

А тим, хто хоче нові гаджети, варто завітати у магазини "Allo". "Ціни – яд" – от такий слоган в "Allo" цієї чорної п’ятниці. Можна буде придбати техніку зі знижками до 70%.

Крім того, розпродавжі будуть і в "Фокстроті", і в "Ельдорадо".

Круті знижки аж до 26 листопада пропонують і в магазині "Комп’ютерний всесвіт", що у місті Мукачево по вул. Достоєвського, 10.

"Та, яку всі чекали цілий рік! Найчорніша з п’ятниць! І чесні знижки до 40% на ВСІ смартфони та ноутбуки! Тільки уяви, твоя мрія здійсниться тут", – йдеться у анонсі магазину.

"З кредитом 0% на 25 місяців можна дозволити собі ВСЕ! "Комп’ютерний Всесвіт" підготував найкращі смартфони, ноутбуки, планшети і сотні гаджетів по супер-цінам", – додають  продавці-консультанти.

Купити, наприклад, каблучку і при цьому суттєво зекономити, можна буде, завітавши в мережу ювелірних магазинів "Золотий вік". Впродовж трьох днів золоті прикраси можна придбати зі знижкою до 70%.

Це лише частина тих магазинів, які приєдналися до розпродажів у чорну п’ятницю. Насправді, у Мукачеві їх значно більше. Тому не полінуйтеся і завітайте завтра у торгові заклади міста. Можливо, вам щось припаде до душі і ви придбаєте бажану річ за приємною ціною. А якщо ні, то хоча б прогуляєтеся і подихаєте свіжим повітрям.

Зазначимо, що чорна п’ятниця прийшла в країни Європи, зокрема, й в Україну, зі США. Саме там після Дня подяки, у п’ятницю, влаштовують грандіозні розпродажі, які отримали назву "Black friday". З цього дня починається традиційний різдвяний сезон розпродажів.