Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатці створили інноваційний стартап QRWaiter

Ужгородські студенти створили сервіс під назвою QRWaiter. Даний інноваційний продукт викликав дуже позитивні відгуки клієнтів, а про сам стартап написала ціла низка українських видань. Давайте поговоримо про нього і ми.

Що пропонує сервіс

Даний сервіс дозволяє відвідувачам закладів робити замовлення онлайн за допомогою QR-кодів, а власникам кафе та ресторанів – прискорити обслуговування та зменшити кількість офіціантів.

На практиці це виглядає так: прийшовши у кафе чи ресторан, завдяки сервісу QRWaiter, можна не очікувати офіціанта, а відразу отримати доступ до меню, зробити замовлення та розрахуватись.

Замовлення побачить бармен чи кухар в Telegram. Якщо час очікування страви чи напою перевищено – працівник закладу отримує нагадування.

Дуже важливим є те, що QRWaiter не потребує додатку – гостю потрібно лише просканувати QR-код і він одразу отримує доступ до меню закладу в браузері телефону на iOS чи Android.

Як виникла ідея створити сервіс QRWaiter

"Усе почалося з того, що одного разу ми з друзями просто зустрілися в закладі та помітили проблему довгого обслуговування", – каже Микола Кошун, співзасновник студентського стартапу. Далі команда стала думати, як її можна вирішити.

"Перший етап – розробка ідеї. Ми почали накидати різні варіанти того, як могла б працювати система онлайн-меню: і через Bluetooth, і через Wi-fi – жодного обмеження в ресурсах і технологіях не було. Записували все, що приходило в голову, а потім відфільтровували ідеї, залишаючи лише те, що реально зробити.

За пів року ми створили прототип – зробили сайт і мінімальний корисний продукт для замовлення через QR-коди", – поділився історією створення стартапу Микола Кошун.

Я хочу зробити замовлення їжі додому. Як це зробити за лічені секунди?

Для цього вам знадобиться сервіс QRDelivery. Наразі до нього загалом підключені 40 закладів, відтак можна замовити доставку в одному додатку й за лічені секунди.

Для цього перейдіть у додаток, оберіть кафе чи ресторан, далі із меню виберіть страви і все. Замовлення можна оплатити відразу онлайн.

Сервіс пропонує дві форми доставки: кур’єрську або на таксі.

3 функції сервісу QRDelivery:

  1. Замовлення страв з доставкою.
  2. Передзамовлення і самовивіз.
  3. Бронювання столиків.

Реєстрація закладу – за посиланням.

Додаток для замовлень – за посиланням.

Сторінка сервісу в Інстаграм.