Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У центральній частині Мукачева відкрився новий супермаркет АТБ

2 липня у Мукачеві відкрився цілодобовий супермаркет АТБ. Знаходиться він у центральній частині міста, неподалік "Центрального ринку" ("Зеленого базару") у приміщенні колишнього супермаркету Silverland по вул. Купальній, 14.

До цього, що стосується Закарпаття, відома мережа мала свої магазини в Ужгороді та Берегові. Загалом же по Україні торгівельна мережа АТБ налічує понад 1000 магазинів в 279 населених пунктах всіх областей України.

Читайте також:
У Мукачеві відкрився новий супермаркет

Асортимент магазинів складає більш ніж 3500 товарів, з яких більше 1000 – представляють власні торгові марки «АТБ».

Товар дня в АТБ

У мережі магазинів діють постійні знижки. Кожного дня тут пропонують придбати товар за вигідною ціною. Така акція називається "Товар дня".

Як йдеться на сайті мережі, за рахунок мінімізації витрат на логістику і рекламу, вартість продукції у них нижче середньоринкової, але якість не поступається відомим брендам.

 Асортимент товару в магазині АТБ Мукачево

Робота в АТБ Мукачево

 "АТБ-Маркет" є одним із найбільших роботодавців. Сьогодні на підприємстві працюють близько 60 тисяч людей. Співробітники, які посідають адміністративні посади, та ті, хто працює у торгівельній мережі, отримали професійну підготовку в навчальних центрах компанії.

Перед відкриттям магазину компанія шукала співробітників і в Мукачеві. На одному із сайтів по пошуку роботи були розміщені вакансії. Станом на 3 липня всі вони закриті.

Плани по розширенню мережі магазинів АТБ в Мукачеві

На початку травня Мукачівська міська рада повідомляла, що найближчим часом в місті відкриється відразу кілька об’єктів мережі АТБ. Попередньо йшлося про три магазини АТБ у Мукачеві.

"Заходження великого бізнесу в місто і в область – це і нові робочі місця, і конкурентні ціни на продукти, і підвищення іміджу краю. Тому міська влада завжди буде сприяти інвесторам і взаємовигідній співпраці бізнесу, влади і мешканців", – зазначили тоді у міськраді.

Варто додати, що наразі у Мукачеві функціонують також магазини таких продовольчих мереж, як Сільпо, SPAR, ALMA, Silverland і Кошик.