Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві відкрився новий супермаркет

У Мукачеві відкрився новий супермаркет

На один супермаркет у Мукачеві стало більше. Днями тут відкрився супермаркет SPAR (або ж "Спар" українською). Розташований він за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 98а.

ВІДЕО ДНЯ

Даний магазин входить до мережі SPAR і в Закарпатті він ще представлений супермаркетами у Виноградові (вул. Миру, 33), Берегові (площа Героїв, 6) та с. Вилок (вул. Е.Томаша, 3).

Читайте також:
У Мукачеві підпалили супермаркет
Реклама

"Спар" у Мукачеві – це сучасний магазин із широким асортиментом продуктів. Міжнародна мережа продовольчих магазинів в загальному нараховує більше 12 тисяч супермаркетів по всьому світу. Щодо України, то станом на сьогодні у різних містах тут працюють близько трьох десятків магазинів. Щодня в SPAR роблять покупки більше 50 тисяч українців.

У Мукачеві відкрився новий супермаркет – 01
Реклама

Запоруку успіху мережі магазинів SPAR вбачають у свіжості продуктів, доступності цін, різноманітності асортименту товарів та у турботі про покупців.

Як зазначають у супермаркеті, всі товари – продовольчі та непродовольчі, перед тим як потрапити на полиці, проходять додатковий контроль якості.

Читайте також:
Угорщина vs Україна: де дешевше придбати продукти
Реклама

У супермаркетах SPAR завжди можна купити продукти по акційній ціні. Приміром, у соціальній мережі Фейсбук у спільноті "SPAR Закарпаття" досить часто анонсуються знижки (своєрідна ціна тижня у супермаркеті SPAR). Є продукти, знижки на які сягають 50%.

Загалом у супермаркеті акцентують на свіжості всіх продуктів харчування. SPAR у Мукачеві, до речі, так само як і решта магазинів даної мережі має власну пекарню для того, щоб покупці могли насолоджуватися смаком й ароматом свіжої випічки.

У Мукачеві відкрився новий супермаркет – 02

До речі, зараз магазин SPAR активно набирає працівників. У розділі "Робота у Мукачеві" на одному із популярних сервісів із пошуку роботи можна знайти відразу кілька вакансій. Приміром, шукають продавця-касира, продавця піци, охоронника та ін.

Варто відзначити, що останніми роками конкуренція супермаркетів на Закарпатті зростає. І відкривають вони свої магазини не тільки в Ужгороді та Мукачеві, найбільших містах області, а й в інших районних центрах. Всі вони борються за покупця, пропонуючи клієнтам різноманітні системи знижок, як от "Ціна тижня" у Сільпо (Ужгород та Мукачево), чи "Акційні знижки" у Дасторі (Ужгород), або ж різноманітні знижки в "АТБ Ужгород". Чимало знижок також пропонує мережа магазинів "Вопак", "Алма", які працюють у Закарпатті.

У Мукачеві відкрився новий супермаркет – 03

Раніше повідомлялось, що закарпатці невдоволені цінами на продукти харчування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно