Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ПриватБанк змінив правила поповнення карток

Нову інструкцію фінансова установа направила клієнтам. Тепер ПриватБанк змінив правила поповнення карт для бізнес-клієнтів. Якщо ви створюєте платежі через мобільний або стаціонарний додаток Приват24, або ж через термінали самообслуговування ПриватБанку для поповнення бізнес-карт, то ви будете переадресовані на сторінку поповнення поточного рахунку одержувача.

Всі обов’язкові реквізити, включаючи IBAN, можна буде підставити в цьому вікні. Сума платежу тут ролі не грає.

Якщо ви створюєте платіж з картки іншого банку на поповнення бізнес-картки ПриватБанку, і сума перевищує тридцять тисяч гривень на місяць, то такий платіж не зможе бути оброблений.

Читайте також:
У роботі "Приват24" стався серйозний збій: банк звернувся до людей

Вам порекомендують використовувати для поповнення IBAN-номера поточних рахунків клієнта, якому ви переводите кошти. Справа в тому, що при поповненні обов’язково вказувати основні реквізити платника.

Всі бізнес-клієнти ПриватБанку, таким чином, отримують можливість приймати оплату від партнерів і покупців незалежно від банку, в якому вони обслуговуються, на поточні рахунки без обмежень, якщо вкажуть необхідні реквізити.

Ці правила пов’язані з тим, що всі банки зобов’язані виконувати нові вимоги уряду нашої країни в області фінансового моніторингу та обов’язкової ідентифікації платників податків. Вони дійсно для всіх видів бізнес-карт, включаючи корпоративні і карти "Ключ до рахунку", а також для поточних рахунків.

Нагадаємо, ПриватБанк скоро виставлять на продаж.