Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №38 (2017)

Нещодавно Президент України Петро Порошен­ко підписав прийнятий Верховною Радою За­кон про освіту. Що про нього думають жителі угорськомовного села? Відповідь – у центральній статті свіжого номеру.

Нещодавно вчителька початкових класів Ужго­родського економічного ліцею Вікторія Биркович потрапила у топ-5 кра­щих вчителів України в межах національної премії міжнародного проекту Global Teacher Prize, який заснований арабським мільярдером Санні Варкі. З цієї наго­ди ми вирішили завітати у 3-Б клас цієї школи, керівником якого є саме Вікторія Биркович.

Більшість міст Укра­їни мають не одного європейського побра­тима. Обласний центр Закарпаття – не виня­ток. Ба, більше, Ужго­род може похвалитись тісною співпрацею з містами-побратимами, з якими співпраця по­чалась ще в роки про­голошення Незалеж­ності України. Зокрема, можна відзначити партнерство з німець­ким містом Дармштадт. Цьогоріч обидва міста відзначали 25-річчя тісної співпраці.

Напевно, кожен житель Закарпаття, а також його гість, по­мітив одну з яскравих родзинок міст нашо­го краю – маленькі скульптурки. Найбіль­ше їх в Ужгороді – 28. За увесь час їх існування вони стали своєрідними симво­лами обласного центру. Ми поспілкувались із їх «батьком» та ділимось враженнями.