Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №5 (2020)

Уранці, 7 лютого, чоловік зі зброєю у Мукачеві по вулиці Се­ченова відкрив вогонь по двох позашляхови­ках. Випадковий свідок зняв, як кілер улашту­вав засідку в провул­ку за парканом і ви­скочив, коли машини їхали повз. В одному з авто був місцевий мешканець, за даними поліції, помічник ко­лишнього депутата, в іншій – його охорона. Розповідаємо про цей випадок докладніше.

Туберкульоз в Укра­їні щороку вбиває кіль­ка тисяч людей. На жаль, Україна – одна з лідерів у Європі і світі з поширення цієї не­дуги. Попри це, в країні закрива­ють тубдиспансери та спец­санаторії, скорочують фі­нансування. А нова стратегія лікування передбачає, що хворих із незаразною фор­мою обслуговуватимуть сі­мейні лікарі. Не стало винятком і За­карпаття.

Голова парламент­ського комітету з питань соцполітики Галина Третьякова за­явила, що підвищення пенсійного віку – не­відворотний процес, за її словами, вирівня­ти солідарний рівень пенсій можна тільки шляхом збільшення пенсійного віку. Розлого – у свіжому номері.