Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді водій має заплатити понад 70 тисяч штрафу

В Ужгороді патрульні виявили нетверезого водія, який після позбавлення права керування судом, керував автомобілем. У водія помітили ознаки наркотичного сп’яніння.

Патрульні виявили нетверезого водія, який після позбавлення права керування судом, керував автомобілем. Це трапилося 13 вересня в Ужгороді. Близько 14-ї години на площі Шандора Петефі інспектори зупинили авто BMW за порушення ПДР.

Під час перевірки документів поліцейські виявили, що 31-річний чоловік позбавлений права керування Ужгородським міськрайонним судом. Оскільки водій не виконав рішення суду, охоронці порядку викликали на місце події слідчих, які надалі займатимуться цією справою.

Читайте також:
"Та ви знаєте, хто я? Вам всім буде капець": п’яна дружина митника влаштувала скандал – відео

"Окрім того, під час спілкування охоронці порядку помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Від огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився", – розповіли в УПП Закарпатської області.

Патрульні склали адміністративні матеріали за ч.3 ст.130 (Керування у стані сп’яніння, втретє за рік) та ч.4 ст.126 (Керування автомобілем особою, що позбавлена права керування) КУпАП. Загальна сума штрафів становить 71 400 гривень.