Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

УКРАЇНА ПОКИ БІЛЬШЕ НЕ ХОЧЕ ДО ЄВРОПИ. ТАК ВИРІШИВ УРЯД

Уряд вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС. Таке розпорядження оприлюднено у четвер. "Призупинити процес підготовки до укладання Угоди про...

Уряд вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС.

Таке розпорядження оприлюднено у четвер.

"Призупинити процес підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та ЄС, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їх державами — членами, з іншої сторони, і дію рішення Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2013 р. "Про підготовку до підписання проекту Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом і його державами — членами, з іншої сторони", - сказано в розпорядженні.

Згідно з розпорядженням, таке рішення ухвалено "з метою вжиття заходів щодо забезпечення нацбезпеки, більш детального вивчення та опрацювання комплексу заходів, які необхідно здійснити для відновлення втрачених обсягів виробництва та напрямів торговельно-економічних відносин з Російською Федерацією та іншими державами — членами СНД"

Крім того, метою в розпорядженні названо "формування належного рівня внутрішнього ринку, який забезпечував би паритетні відносини між Україною та державами — членами Європейського Союзу, що є базовим принципом міжнародного права і основою економічної безпеки держави".

Розпорядлженням Азаров доручив МЗС, Мінекономрозвитку і Мінпромполітики запропонувати ЄС та Росії утворити комісію на тристоронній основі для опрацювання питань,.

"Відновити активний діалог з Російською Федерацією та іншими країнами Митного союзу і державами — членами СНД щодо пожвавлення торговельно-економічних зв’язків з метою збереження та зміцнення спільними зусиллями економічного потенціалу держави", - сказано у розпорядженні.