Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

5 чоловіків призовного віку намагались перетнути кордон

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону завадили спробі незаконного перетину кордону п’ятьма громадянами України, які мали намір поза контролем дістатися Словаччини.

Усі п’ятеро – чоловіки призовного віку, які всупереч рішенню Уряду спробували виїхати за межі країни, аби уникнути мобілізації.

Ухилянтів знайшли під час перевірки рейсового автобуса, який прямував на вибуття з України через пункт пропуску "Ужгород". Прикордонний наряд помітив, що у транспортному засобі перебуває на 5 осіб більше, ніж було зазначено.

Читайте також:
На Закарпатті 15 клієнтам готелів вручили повістки у військкомат

З’ясувалося, що чоловіки незаконним шляхом потрапили в автобус. Найімовірніше, сприяли їм у цьому водії транспортного засобу.

Під час огляду у чоловіків виявили кошти в іноземній валюті, які ухилянти, вірогідно, мали заплатити після переправлення через кордон.

На місце події викликали співробітників Національної поліції. На адресу ГУ НП у Закарпатській області прикордонниками направлено повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень за ст.336 ККУ "Ухилення від призову за мобілізацією" відносно затриманих та ст.332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через ДКУ" відносно водіїв.