Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Харківщині жінку засудили за вбивство співмешканця

На 10 років позбавлення волі засуджена Зміївським районним судом 33-річна місцева мешканка одного з селищ Харківщини, яка скоїла жорстоке вбивство свого співмешканця та здійснила крадіжку з...

На 10 років позбавлення волі засуджена Зміївським районним судом 33-річна місцева мешканка одного з селищ Харківщини, яка скоїла жорстоке вбивство свого співмешканця та здійснила крадіжку з проникненням у житло.

Безробітна жінка раніше неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності, перебувала на обліку у нарколога, зловживала спиртними напоями. Мала двох дітей, але була позбавлена батьківських прав.

В той день співмешканці бурхливо святкували новорічні свята протягом декілька днів. Вранці, як завжди, вони знову розпочали з горілки, звичайні розмови переросли в сварку. Як стало відомо, причиною конфлікту стало погрожування чоловіком дерев’яним бруском розбити вікна. Розсердившись на нього зловмисниця не довго думаючи, зайшла в приміщення кухні де знайшла кухонний ніж. Жінка вийшла на поріг дому, побачивши там співмешканця, одразу ж нанесла йому декілька ударів ножем, які для нього виявились фатальними.

Щоб приховати скоєний злочин, жінка затягнула тіло співмешканця в будинок і за допомогою сокири розчленувала його. Фрагменти тіла вона помістила в мішок та викинула у старий занедбаний колодязь на сусідньому подвір’ї.

Крім цього жінка цього ж дня, здійснила вночі, заливши очі «оковитою» з місцевого дачного домоволодіння крадіжку алюмінієвих виробів.

Приймаючи до уваги, що підсудна провину повністю визнала, в ході проведення слідчих дій розкаювалася у скоєні тяжкого злочину, співпрацювала зі слідством Зміївський районний суд визнав 33-річну місцеву мешканку у скоєні злочину за ч.3 ст.185 (Крадіжка), ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та остаточно призначив назначив покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС в Харківській області