Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Трагічна доба на Закарпатті: 4 загиблих та 14 травмованих

На шляхах Закарпатської області продовжують гинути й травмуватися люди. Так, попередня доба виявилась трагічною – з 23 по 24 серпня на дорога краю загинули 4 людей і 14 отримали різного роду травми.

Це випливає із даних, які наводить група "103 Закарпаття" в соцмережі Фейсбук.

Загалом в області за вказаний час зафіксовано три трагічні випадки.

Читайте також:
Смертельна ДТП на Закарпатті: зіткнулись легковик та рейсовий автобус

Автотроща на Берегівщині

Одна людина загинула та 10 травмовано внаслідок ДТП, яка сталася вчора о пів на десяту ранку в с.Хмільник Берегівського району. 38-річний водій Opel Zafira не впорався з керуванням і зіткнувся з рейсовим автобусом MercedesBenz . На виклик виїхала бригада №902 у складі лікаря Зореслави ПУКМАН, фельдшера Ірини ДАНИЛАШ та водія Івана ШЕСТАКА. Фахівці "екстренки" разом із сімейним лікарем та медсестрами місцевої амбулаторії надали допомогу всім травмованим.

Внаслідок аварії загинув водій легковика. А водія автобуса та дев’ятьох пасажирів (серед яких п’ятеро дітей) після надання першої догоспітальної допомоги доправлено до Іршавської районної лікарні. Трьох із них, після огляду та обстеження фахівцями медзакладу – госпіталізовано.

Аварія на Тячівщині

Ще одна аварія із трагічними наслідками сталася цього ж дня на світанку, о четвертій ранку, у с.Ганичі Тячівського району. У селі, неподалік кафе "Нива", легковик з’їхав з дороги, врізався у дерево і перекинувся на дах. Від несумісних з життям травм загинули троє місцевих мешканців: 24- річний юнак, 17-річна дівчина та хлопчик 7-ми років. Ще одна 17-річна пасажирка отримала поверхневі садна…

На ДТП виїжджала бригада №1409 – фельдшер Юрій СОЙМА та водій Василь ТОМИШИНЕЦЬ. Дівчині, що залишилась в живих після аварії і перебувала у стресовій ситуації, надана догоспітальна допомога.

ДТП на дорозі Чоп-Мукачево

Аварія, у якій постраждали троє юнаків, сталася в ніч з 23 на 24 серпня неподалік с.Добронь на трасі Чоп-Мукачево. В мікроавтобус врізався мотоцикл. Для надання медичної допомоги та транспортування постраждалих залучались три бригади "швидкої" – №305 (фельдшер Сільвія БЕНЕДЕК), №712 (фельдшер Олена КІРАЛЬ) та лікарська №300 (Дьонді ВАРГА).

Внаслідок ДТП травми різного ступеню важкості отримав 25-річний водій мотоцикла та двоє його пасажирів – підлітки 14 та 15 років. Всім їм була надана догоспітальна допомога та транспортовано до медичних закладів.