Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті сталась моторошна аварія. Загинув хлопець

На Закарпатті сталась моторошна аварія. Загинув хлопець
ВІДЕО ДНЯ

19 серпня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Синевир, що неподалік Міжгір’я. 

За викликом прибула слідчо-оперативна група, працівники якої встановили попередні обставини ДТП. Наразі відомо, що 15-річний водій незареєстрованого скутеру SPARK здійснював поворот ліворуч, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з 22-річним водієм мотоцикла KAYO, який рухався своєю смугою руху.

Реклама

За кермом мотоцикла перебував 22-річний мешканець села Негровець Хустського району. Обоє водіїв отримали тяжкі травми та були госпіталізовані до лікарні. Вже в медичному закладі, під час надання невідкладної допомоги, 15-річний хлопець помер.

Читайте також:
Фатальна ДТП на Закарпатті: в мережі показали відео
Реклама

Водія іншого мотоцикла, який тепер перебуває у реанімації, поліцейські освідчили. З’ясувалося, що за кермом він перебував у стані сп’яніння (0,57 проміле).

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті або заподіяли тяжкі тілесні ушкодження, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби учасників аварії поміщено на арештмайданчик. У справі буде призначено ряд експертних досліджень для встановлення всіх об’єктивних обставин справи.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно