Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Донецький міліціонер згвалтував чоловіка

Прокуратура Донецької області порушила кримінальну справу стосовно дільничного інспектора за фактом завдання тілесних ушкоджень мешканцю Донецька. Раніше родичі Михайла Бєлікова заявили, що 17...

Прокуратура Донецької області порушила кримінальну справу стосовно дільничного інспектора за фактом завдання тілесних ушкоджень мешканцю Донецька.

Раніше родичі Михайла Бєлікова заявили, що 17 червня міліціонери зґвалтували його кийком у презервативі в опорному пункті №5 Петровського райвідділу міліції Донецька, куди громадянина доставили нібито за розпивання пива в громадському місці.

"Дільничний інспектор, знаходячись у відділенні, явно виходячи за межі наданих йому прав і повноважень, заподіяв затриманому тілесні ушкодження. В результаті протиправних насильницьких дій чоловікові були заподіяні множинні ушкодження м'яких тканин, внутрішніх органів і закритий перелом ребра", - повідомляє обласна прокуратура.

За цим фактом стосовно дільничного інспектора порушено справу за ст.365 ч.3 (перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) КК України. Підозрюваного затримано в порядку ст.115 КПК України. Йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Радіо "Свобода" зазначає, що у прокуратурі поки не підтвердили й не спростували, що винуватців було декілька, й зокрема службовці кримського спецпідрозділу МВС "Тигр", які приїхали охороняти громадський порядок під час Євро-2012.

Яна Соболевська, представник прес-служби обласної прокуратури