Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Гальмує" телефон? Прості трюки, як пришвидшити його роботу

Не кожен українець має змогу придбати новий супершвидкий телефон, користуватись яким – одне задоволення. Більшість громадян обходяться зі смартфонами з бюджетного цінового сегмента.

Такі телефони можуть повільно працювати, а це, своєю чергою, інколи дратує їх власників. Але не потрібно даремно злитись і бігти в магазин за новим ґаджетом. Можна спробувати пришвидшити роботу пристрою. Звісно, він не почне "літати", як остання модель топового смартфона, але різниця в роботі буде трохи помітною.

Читайте також:
Для власників смартфонів на Android озвучили попередження через вірус, який викрадає дані

Прості поради, як пришвидшити роботу телефона:

  • Очистіть кешовані дані (це файли, збережені різними програмами в кеші телефону, призначені для покращення часу завантаження подібних програм – ред.). Але трапляється, що вони займають багато місця. Щоб очистити кеш телефону, перейдіть у "Налаштування" та натисніть "Програми". Далі виберіть програму, потім перейдіть до "Сховища" та натисніть "Очистити кеш" (поданий типовий шлях, але в різних моделей він може трохи відрізнятись – ред.). Виконайте те ж саме для кожної програми окремо.
  • Перенесіть частину ваших даних (фото, відео) на комп’ютер. Тоді смартфону не потрібно буде зчитувати таку кількість даних і він запрацює швидше.
  • Видаліть програми, якими не користуєтесь. Очевидно, коли ви придбали телефон, то на ньому були встановлені різні "стандартні" програми. Не факт, що ви ними користуєтесь, а вони ж уповільнюють роботу вашого пристрою. Тому перегляньте список програм і якщо кілька з них ви не використовуєте, то просто видаліть їх.

Звісно, це далеко не весь перелік порад, що можна зробити для пришвидшення роботи смартфона. Але ці три поради є базовими й такими, які точно дадуть ефект.

Раніше ми розповідали, як залишитися на зв’язку навіть у критичний момент.