Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За ужгородських "Лісорубів" у цьому сезоні виступатимуть більше 10-ти кращих угорських футболістів, а також двоє американців

За ужгородських "Лісорубів" у цьому сезоні виступатимуть більше 10-ти кращих угорських футболістів, а також двоє американців

В Ужгород повернувся американський футбол. Принаймні, елітного рівня. Після двох років у першій лізі чемпіони України 2009 -го, місцеві «Лісоруби», нарешті змагатимуться в найсильніший лізі України....

В Ужгород повернувся американський футбол. Принаймні, елітного рівня. Після двох років у першій лізі чемпіони України 2009 -го, місцеві «Лісоруби», нарешті змагатимуться в найсильніший лізі України. Причому обіцяють не просто зіграти, а й перемогти.

Цього сезону за закарпатську команду виступатимуть не тільки представники «золотого» складу та молодь, а й легіонери з Угорщини та навіть зі США. Цього сезону в елітному дивізіоні «Лісоруби» зіграють у групі «Захід», де змагатимуться з командами «Бандити» (Київ), «Вовки» (Вінниця) та «Леви» зі Львова. Саме з останніми на виїзді в нашої команди пройде перший матч. Загалом закарпатці проведуть як мінімум шість ігор – три вдома та три на виїзді.

Як розповів один із лідерів «Лісорубів» Віктор Мельник, його команда цього сезону здивує не тільки ужгородців. За його словами, вже 6 років кращі закарпатські футболісти мають змогу захищати кольори одного з найсильніших клубів Угорщини «Ніредьхаза Тайгерз». «Тепер настала черга угорців нам допомогти, – зізнається В. Мельник. – Регламент чемпіонату України це дозволяє, тому за нас приїдуть грати більше 10 кращих угорських футболістів, а також двоє американців, які давно там виступають».

Загалом склад «Лісорубів» стане сплавом досвіду з молодістю. Як розповів тренер команди Владислав Волосянський, колектив поповнили 15 – 20 новачків. «Ми ще 2 місяці тому через соціальні мережі розповсюдили інформацію про набір гравців, – розповів тренер. – Відгукнулося чимало людей, довелося робити навіть відбір. І весь цей час активно займалися».

До першого поєдинку «Лісоруби» готувалися на полі спорткомплексу «Буревісник» – тренувалися тричі на тиждень. Уже 17 та 31 травня в Ужгороді місцеві поціновувачі цього виду спорту зможуть переконатися, наскільки готові до нових звершень цьогорічні «Лісоруби». На команду чекатимуть столичні «Бандити» та вінницькі «Вовки».