Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські митці збиратимуть кошти на створення реабілітаційного центру для бійців АТО

Ужгородські митці збиратимуть кошти на створення реабілітаційного центру для бійців АТО

В Ужгороді відбудеться благодійна художня виставка-продаж, кошти від якої будуть направлені на створення спортивно-реабілітаційного центру інвалідів АТО. Такий захід в обласному центрі Закарпаття...

В Ужгороді відбудеться благодійна художня виставка-продаж, кошти від якої будуть направлені на створення спортивно-реабілітаційного центру інвалідів АТО. Такий захід в обласному центрі Закарпаття відбувається вперше. На вечорі будуть представлені роботи членів Закарпатської організації Національної Спілки художників України.

Стартова вартість картин буде 2-4 тисячі гривень, планується продати на аукціоні близько 20 робіт 13 художників. Про це сьогодні розповів голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець на зустрічі з журналістами.

Захід відбудеться 20 лютого в 19:00 в ресторані «Чарда», в Сторожниці.

Начальник управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді виконавчого комітету Ужгородської міської ради Євгеній Бобров розповів, що в нинішніх умовах на такі прохання, як створення спортивно-реабілітаційного центру інвалідів, владі потрібно відгукуватися одразу. Щоб привернути увагу всіх небайдужих до цієї категорії людей, управління з задоволенням відгукнулося і в майбутньому планує долучатися до схожих заходів. Євгеній Бобров наголосив, що в такому центрі є велика потреба, адже нині на Закарпатті немає нічого подібного.

Ведучий благодійного вечору, відомий закарпатський шоумен Петро Ренжин розповів, що розпочнеться вечір з представлення ідеї проведення аукціону, потім буде представлено повний перелік, після чого організація зосередиться на характеристиках кожного лоту.

У центрі поєднуватимуться психологічна і фізична реабілітація закарпатців, які повернулися з зони проведення АТО.

Всі кошти будуть обліковуватися, суму, яку вдасться виручити за вечір, буде оголошено одразу.