Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівці "віддячились" Володимиру Леніну

Схоже, що ера комунізму добігає на Тячівщині свого остаточного кінця… Останній символ вождю Жовтневої революції, точніше нагадування про нього у центрі міста відійде на смітник історії, разом з...

Схоже, що ера комунізму добігає на Тячівщині свого остаточного кінця… Останній символ вождю Жовтневої революції, точніше нагадування про нього у центрі міста відійде на смітник історії, разом з розібраними і вивезеними кам’яними брилами.

Ось так нащадки відплатили головному фундатору комуністичної ідеології Володимиру Леніну «за світле майбутнє», яке впродовж сімдесяти років вибудувалось на поту і крові мільйонів наших громадян.

Варто нагадати, що пам’ятник вождю був повалений ще у 90-ті роки, і до цього часу на цьому місті залишався постамент. У свій час районні комуністи хотіли встановити тут табличку, однак так і не спромоглися отримати на це дозвіл.

Та після кривавих подій на Майдані було вирішено встановити на цьому місці пам’ятник Героям Небесної Сотні. Що ж ідеальнішого місця для символу вже іншої революції - Євромайдану годі було й пошукати. Тим більше, що й площа має тут напрочуд вдалу для цього назву – Пам’яті...

Одразу після очищення місця від кам’яних брил буде підготовлено основу для встановлення пам’ятника, який, до речі, вже виготовлений скульпторами. Тож зовсім скоро відбудеться його встановлення.

Марина Попович