Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Шеф-кухар одного з ресторанів Ужгорода не витримав ревізії Ольги Фреймут

Шеф-кухар одного з ресторанів Ужгорода не витримав ревізії Ольги Фреймут

Один із зразкових ресторанів Ужгорода не виправдав очікувань команди «Ревізора» при повторній перевірці. У ведучої проекту найбільше запитань було до 21-річного шеф-кухаря Тараса. На її думку,...

Один із зразкових ресторанів Ужгорода не виправдав очікувань команди «Ревізора» при повторній перевірці. У ведучої проекту найбільше запитань було до 21-річного шеф-кухаря Тараса. На її думку, хлопець не впорався зі своїми обов'язками: розвів на кухні бруд і навіть не зміг назвати продукти, з яких збирався готувати.

Команда "Ревізора" не розуміла, як власниця ресторану могла допустити подібне. Крапки над «і» були поставлені на пост-шоу «Страсті за Ревізором». Власниця закладу Тетяна виправдовувала шеф-кухаря. Вона списала все на стрес.

– А вам не здається, що взяти на роботу шеф-кухарем 21-річного хлопця без досвіду роботи – це експеримент над вашими гостями? – поставив Тетяні резонне питання ведучий пост-шоу Сергій Притула.

Експерт проекту Михайло Плотніков підтримав висновок Притули. – Я не можу все побачене списати на страх. Шеф-кухар – керівник колективу! Боягузливих шеф-кухарів не буває. Краще визнай свої помилки, – сказав Михайло .

Як прокоментувала почуте власниця одного з найдорожчих ресторанів Ужгорода, дізнаєтеся вже у понеділок, 14 квітня, о 20:00 у пост-шоу «Страсті за Ревізором» на Новому каналі.