Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Волонтери збиратимуть сорти вина, які історично росли в Закарпатті, починаючи від періоду кельтської колонізації

Волонтери збиратимуть сорти вина, які історично росли в Закарпатті, починаючи від періоду кельтської колонізації

Починаючи з нового 2014 року група волонтерів розпочала збір сортової популяції всіх виноградних сортів, які історично росли в Закарпатті, починаючи від періоду кельтської колонізації і завершуючи...

Починаючи з нового 2014 року група волонтерів розпочала збір сортової популяції всіх виноградних сортів, які історично росли в Закарпатті, починаючи від періоду кельтської колонізації і завершуючи українським періодом.

Протягом року у мас-медіа буде щоквартально висвітлюватися як проходить якісне полювання за виноградними плантаціями краю та опис роботи якісних виноробів. Як повідомив керівник робочої групи проректор УжНУ Федір Шандор, до цього спонукала величезна кількість неякісної виноробної продукція на всіх фестивалях, що у майбутньому може призвести до повного занепаду галузі.

По-перше, група створить прецедент двостороннього зв’язку – слухатиме споживачів та відповідати словами виноробів.

По-друге, група проведе якісну виноробну соціалізацію закарпатського середовища.

По-треттє, група розгорне волонтерський рух для якого головним правилом буде показник: «Егоїстичний індивід завжди буде витісняти альтруїстичну людину, проте група альтруїстів завжди буде витісняти групу егоїстичних людей».

Саме цей простий і очевидний факт, закарбований у мозок, призведе до соціального завоювання Закарпаття якісним товаром, незважаючи на тиск природного відбору.

Волонтери робочої групи не сподіваються на позитивну співпрацю з сучасною виноробною спільнотою краю, а будуть виокремлювати якість за принципами екологічності, регіональності, традиції та якості.