Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вже 6 років житель тячівського села Грушово живе... у вбиральні (ВІДЕО)

Вже 6 років житель тячівського села Грушово живе... у вбиральні (ВІДЕО)

Як іронічно не звучить, однак уже 6 років житель тячівського села Грушово живе у вбиральні. Його будинок зруйнував зсув. До цих пір чоловік чекає на допомогу від держави. Каже, куди лише не...

Як іронічно не звучить, однак уже 6 років житель тячівського села Грушово живе у вбиральні. Його будинок зруйнував зсув. До цих пір чоловік чекає на допомогу від держави. Каже, куди лише не звертався, та вочевидь, проблеми простих людей чиновників хвилюють мало.

До своєї хати пан Василь не запрошує. Не тому, що негостинний господар, запрошувати просто нікуди. Дерев’яний будиночок, де нині живе чоловік, колись був убиральнею. Зараз став хоч і маленькою, та все – таки власною домівкою. На питання, як живеться без зручностей, чоловік відповідає: вже звик, щоправда, взимку доведеться проситись до родичів, а поки надворі ще тепло, каже, не хоче бути для них тягарем.

Як руйнувався будинок, де колись жив пан Василь, на власні очі бачила пані Олена, родичка чоловіка. 72 річний чоловік фотографії зруйнованого будинку відправляв і до районної, і до обласної адміністрації. Фотографував і в яких умовах нині живе. Та, напевно, переконаний старенький , фото чиновників не вразили. Вже не сподівається на допомогу і пані Наталя. Її хату також зруйнував зсув. Не перший рік жінка змушена знімати квартиру. Каже, зі своєю проблемою, куди тільки не зверталась, навіть їздила до столиці, та результату теж ніякого.

Місцеві подейкують, під землею тут знаходяться шахти солерудника, які тягнуться аж до Солотвина. Цілком можливо, через це тут і стався зсув. Та які б не були причини лиха, держава мала б подбати про своїх громадян, адже без них, її просто не стане.

М-студіо