Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ціну продажу "Корони" в Ужгороді суд зменшувати не дозволив

2 липня, за принципової позиції прокуратури міста Ужгорода в суді, позов ТзОВ "Проект Готель Консалтинг ЛТД" до Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради, щодо зменшення ціни...

2 липня, за принципової позиції прокуратури міста Ужгорода в суді, позов ТзОВ "Проект Готель Консалтинг ЛТД" до Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради, щодо зменшення ціни продажу "Корони" залишено без розгляду. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Ужгорода.

Як зазначив, старший прокурор прокуратури міста Ужгорода Вадим Савчак: "Нами до Господарського суду Закарпатської області подано заперечення на позовну заяву даного товариства, оскільки Законом України "Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)" не передбачена зміна умов приватизації, у тому числі зміни ціни продажу об’єкта після проведеного конкурсу. Також, ст. 9 Закону України "Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)", визначає, що ціна об’єкта приватизації встановлюється на підставі проведеної оцінки. Крім того, ст. 23 Закону передбачено, що до договору купівлі-продажу включається остаточна ціна продажу об’єкта на аукціоні, за конкурсом".

"В сукупності всіх цих доводів, - підсумував прокурор, - суд підтримав нашу позицію та виніс ухвалу про залишення позову ТзОВ "Проект Готель Консалтинг ЛТД" щодо зменшення ціни продажу "Корони" без розгляду.