Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Завтра розпочнуть прикрашати головну ялинку області

Прикрашати головну ялинку Ужгорода, встановлену минулого тижня на площі Театральній, розпочнуть завтра. А вже до вихідних ялинка має бути повністю вбрана, розповів заступник міського голови Володимир...

Прикрашати головну ялинку Ужгорода, встановлену минулого тижня на площі Театральній, розпочнуть завтра. А вже до вихідних ялинка має бути повністю вбрана, розповів заступник міського голови Володимир Фленько.

Спочатку ялинку вберуть у гирлянди, «роботи триватимуть 1-2 дні, адже це треба розтягнути дроти, перевірити, чи справні лампочки, тим більше, що на ялинці буде більш, як 3 тисячі вогників», розповів Володимир Фленько.

Відтак, ялинку прикрашатимуть новорічними іграшками, серед яких будуть і прикраси, виготовлені учнями шкіл міста. Нині, за словами заступника міського голови Ужгорода, в усіх школах міста триває оголошений міськрадою конкурс на кращі іграшки для головної ялинки.

«Незабаром відбудеться підбиття підсумків, після конкурсу всі іграшки будуть повішані на ялинку. Найкращі ж виставимо на виставку у День святого Миколая, після чого і ними прикрасимо ялинку», – розповів Володимир Фленько. Комісія, яка визначатиме переможців, складатиметься, за його словами, з представників управління освіти міськради.

Тетяна Кашуба