Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді демонтували небезпечний газопровід

Як повідомив начальник служби підземних газопроводів ПАТ «Закарпатгаз» Олексій Садовников, у понеділок, 23 липня, розпочато демонтаж газорегуляторного пункту (ГРП) № 2 на вулиці Тельмана – одного з...

Як повідомив начальник служби підземних газопроводів ПАТ «Закарпатгаз» Олексій Садовников, у понеділок, 23 липня, розпочато демонтаж газорегуляторного пункту (ГРП) № 2 на вулиці Тельмана – одного з трьох, розташованих у мікрорайоні ужгородської Радванки.

Цій події передувала значна за обсягами робота на минулому тижні. Оскільки табірні будівлі свого часу було самовільно зведено безпосередньо на газовій трубі, а нині їх захищає чинне законодавство, працівники «Закарпатгазу» «відрізали» та «заглушили» газопровід низького тиску, що був прокладений під згаданими ромськими бараками, а також – газопровід середнього тиску, в зв’язку з чим довелося втручатися в роботу заводу побутової хімії, двох магазинів, комунально-побутових підприємств. Так ГРП № 2, позбувшись підвідного та вивідного газопроводів, втратив статус діючого.

Найближчим часом, у двохстах метрах від ромського табору, буде змонтовано новий шафовий газорегуляторний пункт (ШГРП) за пропускною здатністю ідентичний демонтованому ГРП.

Закарпатгаз