Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Студенти ЗакДУ отримали дипломи

У п’ятницю, 15 червня, в Закарпатському державному університеті відбулось урочисте вручення дипломів з відзнакою випускникам 2012 року. Участь у заході взяли керівник області Олександр Ледида, ректор...

У п’ятницю, 15 червня, в Закарпатському державному університеті відбулось урочисте вручення дипломів з відзнакою випускникам 2012 року. Участь у заході взяли керівник області Олександр Ледида, ректор вишу Федір Ващук, начальник обласного управління освіти Михайло Мотильчак, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов.

Цього дня дипломи з відзнакою отримали кращі серед бакалаврів, спеціалістів та магістрів університету. Насамперед, успішних випускників привітав ректор ЗакДУ Федір Ващук:

- Сьогодні в залі присутня еліта вишу і , без сумніву, майбутня еліта нашого краю. Це ті студенти, котрі протягом усього періоду навчання були найкращими, найсумліннішими та найпрацьовитішими. Сподіваюся, здобуті в стінах університету знання допоможуть Вам зайняти достойне місце у суспільстві.

Очільнику області, Олександрові Ледиді, випала честь вручити дипломи з відзнакою дванадцятьом випускника-магістрам. Звертаючись до присутніх, керівник краю наголосив:

- Дуже приємно вручати таким працьовитим студентам дипломи з відзнакою. Тепер все у Ваших руках. Розпочинаючи будувати свою кар’єру, бажаю не помилитися при виборі роботи. Майбутнє краю, майбутнє України залежить, в першу чергу, від таких цілеспрямованих молодих людей.

Також під час урочистого зібрання окремим студентам університету було призначено іменні стипендії Президента України, Кабінету міністрів України та стипендії облдержадміністрації та облради.

Прес-центр ОДА