Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Понад 1400 дітей відпочинуть та підлікуються під час літніх канікул

Понад 1400 дітей відпочинуть та підлікуються під час літніх канікул

Майже 1,5 тисяч дітей оздоровляться в Закарпатті за кошти Фонду соцстраху з тимчасової втрати працездатності. У п’ятницю, 25 травня, голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида...

Майже 1,5 тисяч дітей оздоровляться в Закарпатті за кошти Фонду соцстраху з тимчасової втрати працездатності.

У п’ятницю, 25 травня, голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида зустрівся з директором Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Олегом Бондарем та керівником обласного відділення Фонду – Ігорем Сегляником.

Станом на травень 2012-го вже визначена кількість дітей, які не менше 21 дня оздоровлюватимуться в закарпатських санаторіях. Так, у дитячих оздоровницях «Малятко» та «Човен» улітку відпочинуть та підлікуються 1400 дітей.

Олександр Ледида наголосив: область може оздоровити значно більшу кількість школярів: – На Закарпатті розташовані найкращі санаторії України. Унікальні мінеральні води та гірське повітря створюють чудову базу для відпочинку як дітей, так і дорослих не тільки влітку, але й взимку.

Відтак, керівник області запропонував Олегу Бондарю розглянути питання збільшення фінансування на оздоровлення саме в Закарпатті.

Обговорили також можливість фінансової підтримки Фондом соцстраху спортивних шкіл краю: – Це також один з напрямів роботи Фонду. Ми надаємо посильну грошову допомогу на закупівлю обладнання та організацію спортивних змагань. Оскільки Закарпаття – край спортивний, розглянемо можливість виділення коштів на вищезгадані цілі у наступному році, - пообіцяв директор Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Олег Бондар.

Прес-центр ОДА