Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ревізор в Ужгороді: хто пройде перевірку? (ФОТО)

Сьогодні в Ужгороді несподівано з’явилася Ольга Фреймут із своєю програмою «Ревізор» ("Новий канал"). Ольга вирішила зненацька проінспектувати кав’ярню «Тірамісу», розташовану у провулку «Гірчичне...

Сьогодні в Ужгороді несподівано з’явилася Ольга Фреймут із своєю програмою «Ревізор» ("Новий канал"). Ольга вирішила зненацька проінспектувати кав’ярню «Тірамісу», розташовану у провулку «Гірчичне зерно»). Відвідувачі сприйняли гостю «на ура»!

За правилами передачі, Ольга, зробивши замовлення, обов’язково відвідує кухню закладу, туалет, у білих рукавичках перевіряє заклад на чистоту, оцінює інтер’єр, наскільки зі смаком оформлений, наскільки професійно поводять себе офіціанти. Ведуча побувала за барстійкою, сходила у WC, оцінила обслуговування.

Ольга Фреймут констатувала, що кава хороша, у кав’ярні чисто, відзначила, що це перша кав’ярня з «підвішеною кавою», яку вона відвідала у рамках програми. Щоправда «Тірамісу» омріяну табличку «Ревізор рекомендує» не отримало. Оскільки офіціантка за словами ведучої посміхалася нещиро, документів на тістечка заклад не надав. І ще до вбиральні треба йти через двір (окрема громадська вбиральня). 1,50 з Ольги у вбиральні не взяли, пояснивши це тим, що вона відвідувача кав’ярні (вони обслуговуються безкоштовно). Претензій до WC ведуча не мала.

Фото Олександра Поповича