Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Новопризначений голова Рахівської РДА отримав своїх заступників

Новопризначений голова Рахівської РДА отримав своїх заступників

Голова районної державної адміністрації Павло Басараба представив присутнім на апаратній нараді своїх заступників. Ними стали – Віктор Турок, перший заступник голови РДА, який раніше займав посаду заступника. Дмитро Ігнатюк – до призначення начальник відділу агропромислового розвитку РДА тепер обійматиме посаду заступника голови РДА.

Довідково: Турок Віктор Степанович народився 9 травня 1977 року. У 1999 році закінчив Ужгородський національний університет за спеціальністю „Міське будівництво і господарство”, здобув кваліфікацію інженера – будівельника та у 2010 році закінчив Івано – Франківський національний технічний університет нафти і газу за спеціальністю ,,Державна служба”, отримав кваліфікацію – магістра.

Трудову діяльність розпочав у 1999 на посаді директора малого підприємства ,,Галактика”, потім працював майстром закритого акціонерного товариства ,,Верховина”. А з квітня 2001 року Віктор Степанович працює у Рахівській районній державній адміністрації: інженером по житлово-комунальному господарству; спеціалістом з територіального планування і забудови відділу містобудування та архітектури; начальника відділу містобудування та архітектури; заступником начальника, потім начальником управління економіки; начальником управління економічного розвитку і торгівлі; заступником голови РДА.

Розпорядженням голови РДА від 04.09.2015 № 147/04-р призначений на посаду першого заступника голови Рахівської районної державної адміністрації.

Ігнатюк Дмитро Миколайович народився 26 березня 1961 року. У 1992 році закінчив Львівську академію ветеринарної медицини за спеціальністю – „зоотехнік”, здобув кваліфікацію зооінженера.                                                                                  

Трудову діяльність розпочав у 1980 році головним зоотехніком колгоспу імені К. Маркса, де працював до 1980 року. У 1982 році, після закінчення служби у Радянській армії, Дмитро Миколайович продовжив працювати зоотехніком-селекціонером ІІ категорії Закарпатського облплемоб’єднання. З 1996 року працює на державній службі на посадах: головного зоотехніка; заступника начальника – головного зоотехніка управління агропромислового комплексу; завідуючого відділом сільського господарства і продовольства; начальника відділу сільського господарства і продовольства; начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації. А з січня 2013 року – начальника відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації, де працює по теперішній час.

Розпорядженням голови РДА від 07.09.2015 № 149/04-р призначений на посаду заступника голови Рахівської районної державної адміністрації.

Як повідомлялось раніше, під час представлення голови Рахівської РДА, очільник Закарпаття пообіцяв рахів’янам електроенергію за пільговим тарифом.