Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Свалявщині планують реконструкцію санаторію "Човен"

Брифінг заступника голови Закарпатської ОДА Михайла Рівіса та заступника директора департаменту економічного розвитку і торгівлі Юрія Гузинця відбувся в Ужгороді сьогодні, 29 вересня. Посадовці розповіли про проекти, які можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2015 році.

За словами Михайла Рівіса, Закарпатська область отримала більш, ніж 115 мільйонів гривень з державного фонду регіонального розвитку. На ці гроші в краї можуть реалізувати 56 проектів. Серед них 25 стосуються закладів освіти, 11 – закладів охорони здоров`я, 6 – об’єктів інженерної інфраструктури, 9 стосуються капітального ремонту вулиць, 2 – захисту територій від підтоплення водами річок.

Як розповів Юрій Гузинець, серед цих проектів – будівництво дитячих садків в с. Боржавське та в с. Фанчиково, що на Виноградівщині, завершення будівництва школи у Неліпині Хустського району. Також реконструюють обласний центр нейрохірургії та неврології в Ужгороді, проведуть капітальний ремонт санаторію "Човен" на Свалявщині.  

Наступного року з держфонду регіонального розвитку Закарпаття має отримати 179 мільйонів гривень.