Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородський кондитер зробив ялинку із шоколаду та їстівного золота

Ужгородський кондитер зробив ялинку із шоколаду та їстівного золота

Новорічну ялинку з шоколаду зробив ужгородський кондитер Валентин Штефаньо. Вона заввишки понад метр.

На виготовлення ялинки пішло п’ятнадцять кілограмів французького чорного шоколаду. Вершечок вкритий їстівним сусальним золотом. Над цією красою - кондитер працював дві доби.

Солодкий шедевр не їстимуть. Він стоятиме в одній із міських цукерень. Кондитер каже, скульптура символічна і покликана нагадати українцям про дух свята.