Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чопський прикордонний загін відзначив своє 70-річчя

Вітали Чопських прикордонників керівники Держприкордонслужби, колеги з Мукачівського прикордонного загону, ветерани служби.
Іменинників з поважною датою привітали і керівники краю.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль побажав прикордонникам Чопського прикордонного загону бути вірними присязі, професійної удачі та достойних зарплат. Відтак вручив нагороди. За особистий внесок у справу охорони державного кордону України, зразкове виконання військового обов’язку та високий професіоналізм почесну грамоту обласної державної адміністрації отримали заступник начальника відділу прикордонної служби "Чоп" з персоналу Василь Воротний та начальник інженерно-технічного відділу Чопського прикордонного загону В’ячеслав Качковський, –зазначає прес-служба Закарпатської ОДА.

Подяку голови облдержадміністрації отримали молодший інспектор прикордонної служби Максим Бойко та начальник групи секретного документального забезпечення оперативно-розшукового відділу Оксана Дем’яненко.

Від імені всього депутатського корпусу прикордонників Чопського прикордонного загону привітав голова обласної ради Михайло Рівіс. "Ходити по останніх метрах своєї країни – це надзвичайно велика честь. Ви маєте честь охороняти кордон нашої держави. Зараз вам доводиться пильнувати не тільки західні рубежі, але й стерегти країну на сході, що ви з мужністю виконуєте", – сказав Михайло Рівіс, звертаючись до присутніх. Він побажав прикордонникам здоров’я та родинного затишку. Відтак вручив кращим прикордонникам загону грамоти та цінні подарунки.