Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відзначили першу річницю Національної поліції

Урочистості, присвячені святкуванню Дню поліції, почались о 10:00 з нагородження кращих працівників та спортсменів Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева та Головного Управління Національної поліції.

Основні заходи розпочались о 13:00 на площі перед Драмтеатром. Полісмени демонстрували показові виступи рукопашного бою, звільнення заручників, затримання озброєних злочинців, елементи пошукової системи собак з виявлення наркотиків, виставку зброї.
Патрульні УПП також взяли активну участь у святкуванні, – стверджує управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Для гостей та мешканців міста вони влаштували декілька виступів. Зокрема організували гру, в якій будь-хто міг спробувати втекти від поліцейського, який в свою чергу перебував у повній екіпіровці. Звичайно, це виявилось непросто, але патрульні з честю пройшли випробування та наздогнали «злочинців».

Яскравим був виступ регулювальників. Патрульні у своєму виступі поєднали елементи професійного регулювання дорожнього руху та сучасного танцю.

Також під час святкування анонсували велопатруль, який від завтра розпочне свою роботу у пішохідних частинах міста та паркових зонах.

Привітати поліцейських з їх професійним святом прийшли й наймолодші громадяни краю. Діти, яких протягом року в рамках проекту «Шкільні рейнджери» відвідували патрульні, розказали вірші та висловили побажання на адресу правоохоронців.

Після завершення урочистої частини на всіх чекав святковий концерт за участю танцювальних колективів, співаків та музикантів.