Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Телеканал "М-студіо" змінив формат мовлення і тепер стане музичним каналом із кінопоказом

Телеканал "М-студіо" змінив формат мовлення і тепер стане музичним каналом із кінопоказом

Закарпатський регіональний телеканал «М-студіо» змінив програмну концепцію у відповідності з новим бланком ліцензії, де немає графи про рекламу та анонси. Це не проста формальність – мовник змінив формат з «розважально-інформаційного» на «музично-інформаційний з кінопоказом».

Телеканал практично відмовився від розважальних передач: замість 6 годин залишив лише годину, але при цьому прописав 2 години музичних збірок, – зазначає видання "Медіаняня".

Читайте також:
Директор ТРК "М-студіо" зробив резонансну заяву і назвав слова Балоги "неправдивими"

Представник мовника стверджував, що телеканал змінив концепцію через норми Нацради, що відокремлюють розважальні програми від музичних збірок. Члени регулятора повірили і проголосували за зміни за трьома аналоговими ліцензіями (Ужгорода, Мукачева та Хуста) і однієї цифровою (Мукачево).

Нагадаємо, що закарпатська поліція ще розслідує інцидент із Віктором Балогою, який мав місце на телеканалі «М-студіо». Йдеться про конфлікт народного депутат України Віктора Балоги та керівника телеканалу «М-студіо» Володимира Шубця. З часу інциденту пройшло вже кілька місяців. Зараз справу веде слідче управління ГУНП в Закарпатській області.

Читайте також:
Балога VS "М-студіо": що ж відбулось насправді?

Варто додати, що телерадіокомпанія "М-студіо" разом з сайтом "Мукачево.нет" – одні з головних медіаактивів Віктора Балоги. За час своєї роботи на різних посадах в органах державної влади політик та олігарх спирався перш за все на ці власні ЗМІ, які створювали потрібну картинку та доносили ті меседжі до місцевого люду, які потрібні були Балозі.