Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відбудеться "Медовуха Фест"

17-19 лютого в Ужгороді з ініціативи Асоціації пасічників Закарпаття пройде вже традиційний «Медовуха Фест».

Ярмарок розташується на площі Театральній і аж до обласної філармонії.

Запрацює «Медовуха» у п’ятницю, 17 лютого, а офіційні урочистості з відкриття відбудуться у суботу, 18 лютого о 13 годині.

Також 18 лютого вже з 13.30 почне працювати тематична фотозона, о 14 та 15 годині пасічники проведуть пізнавальні лекції про медовуху та про медопродукти, – інформує Ужгородська міська рада.

О 16.00 буде представлено медовий ель, відбудеться дегустація бальзаму «Здоров’я Карпат». А вже з 17-ї години і до 21-ї зі сцени на площі Театральній триватиме концертна програма, виступи творчих колективів міста.

У неділю, 19 лютого, фестиваль, як і напередодні, працюватиме з 12 години, лекції про медовуху з дегустацією, про медопродукти і дегустація бальзаму «Здоров’я Карпат» розпочнуться, відповідно, з 13,14 та 15 години. Із 16 години знову виступатимуть мистецькі колективи, а о 18-й годині заплановано закриття фестивалю.

Сьогодні в Ужгородській міській раді відбулася координаційна нарада керівників різних служб із організації проведення «Медовуха Фест». Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв наголосив, що все потрібно зробити на належному рівні, якісно, без так званих «смугастих» наметів, запросити всіх, хто хоче долучитися до організації проведення, має цікаві ідеї.

Представник Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів попередила про вимоги до виробників, які представлять свою продукцію, до безпеки, якості продукції, дотримання санітарних вимог. Вирішили також усі інші організаційні питання проведення фестивалю.