Журналісти каналу "1+1" розповіли про унікальних закарпатських корів, які не дають молока
Тільки тут можна поніжитись у популярних в Японії цілющих мінеральних джерелах, потім потрапити у Середньовіччя без машини часу, а зрештою потім повернутися у сьогодення, щоб познайомитися з унікальними коровами, які не дають молока, і скуштувати вино з 400-річних підвалів.
Спочатку знімальна група "Сніданку" відвідала Берегівщину, де познайомилась з виноробом Іваном Урстою, який витримує свої напої у 400-літньому льосі, а потім завітала до еко-фермера Петера Тізеша із села Ботар. Він вирощує унікальних корів, які не дають молока.
Також гості зі столиці відвідали замок "Сент-Міклош", де для журналістів приготували середньовічну страву.