Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • «Ремонт Пряшівської є надважливим проектом для обласної влади», – Едуард Маляр

«Ремонт Пряшівської є надважливим проектом для обласної влади», – Едуард Маляр

«Влада краю активно сприяє «Укравтодору» та Службі автомобільних доріг у Закарпатській області у вирішенні проблем ремонту автошляхів», – заявив начальник Департаменту житлового-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Закарпатської ОДА Едуард Маляр у коментарі інтернет-виданню «PMG.ua».

Хоча, їдучи дорогами області, закарпатці цього не помічають. Адже постійно нарікають на стан автошляхів, які псують не лише машини, а й нерви не одному водію краю. Та чиновник не заперечує той факт, що нестача державних коштів на оновлення головних транспортних артерій області є однією з причин жахливого стану автошляхів.

«Наразі «дорожники» отримують лише 10% від тієї нарахованої суми, яка потрібна для оновлення доріг області, – зазначає Едуард Маляр. – Тому при всьому бажанні та сприянні важливим чинником, який гальмує ремонт доріг є саме недостатнє надходження бюджетних коштів».

В області вистачає автошляхів, які потребують негайного ремонту. І однією з таких є дорога на вулиці Пряшівській у Мукачеві. Про неї вже неодноразово повідомляло інернет-видання «PMG.ua». Едуард Маляр також наголосив, що ремонт вулиці Пряшівської є надважливим проектом для обласної влади, оскільки цей шлях з’єднує дороги «Мукачево – Берегово – КПП «Лужанка» та «Мукачево – Берегово – Львів», тобто, є важливим транспортним коридором на шляху від районів Закарпаття до кордону з Угорщиною.

Нагадаємо, що з міського бюджету Мукачева виділили майже 1 млн. 155 тисяч гривень на ремонт перехрестя вулиць Пряшівської та Крилова. Там дорога, за словами мера міста Андрія Балоги, буде покрита бруківкою.