Гастрономічний рекорд Закарпаття встановили на фестивалі «Огинь і мнясо»
Найбільша їстівна екібана – такий рекорд Закарпаття зафіксували під час проведення гастрономічного фестивалю. Її виготовила Оксана Шегеда.
Найбільша їстівна екібана – такий рекорд Закарпаття сьогодні, 30 квітня, зафіксували під час проведення гастрономічного фестивалю «Огинь і мнясо». Її виготовила Оксана Шегеда.
Як інформує Мукачівська міськрада, компетентне журі протягом двох днів визначало заклад, який приготував найсмачніші страви на вогні. Переможцем названо ресторан «Червона гора», представників якого нагородили та вручили подарунки.
Протягом дня для мукачівців та гостей міста була організована святкова програма, вікторини і конкурси, майстер-класи. Також сьогодні відзначали 10-річчя мукачівського байкер-клубу «7 легіон».
Ввечері у фестивальному містечку виступатимуть гурти «Анця» та «Чаламада».