Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві "злітаються" байкери

У Мукачеві "злітаються" байкери
ВІДЕО ДНЯ

Мукачівський мото-клуб "7 легіон" святкує десяту річницю від створення. У місті ревуть мотори сталевих коней. Вчора, 29 квітня, у Мукачеві стартував гастрономічний фестиваль "Огинь і Мнясо". Сьогодні ж, у парку "Перемога" байкери відкривають сезон традиційним зльотом.

У фестивальному містечку стартувала реєстрація мотоциклістів. Перші байкери вже прибули до парку "Перемога". Тут господарі зльоту – мотоклуб "7 легіон" – готують для гостей величезний казан кавказського шулюм-булюма, яким частуватимуть гостей зльоту. Також на честь ювілею клубу виготовлено ексклюзивні значки та наліпки, які отримає кожен зареєстрований мотоцикліст.

Реклама

А вже о 15.00 мотоколона вирушить із фестивального містечка на традиційний пробіг по місту. Після, мотоциклісти повернуться до парку. Увечері байкери продовжать святкування на закритій вечірці в одному із ресторанів міста. У програмі – виступ триб’юту гурту "AC/DC" (Угорщина), стриптиз, святковий феєрверк та іще багато цікавого. Також на гостей зльоту очікує сюрприз від господарів, який наразі організатори не розголошують.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно