Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Рятувальники нагородили ужгородця, який врятував дівчину від акули

Рятувальники нагородили ужгородця, який врятував дівчину від акули

15 серпня рятувальники Закарпаття приймали у себе в гостях людину великої душі та героїчної натури – Волошина Михайла Михайловича. Перебуваючи на відпочинку в єгипетському місті Марса-Алам, чоловік витягнув на собі з моря поранену акулою дівчину.

Від імені керівництва Управління рятувальники подякували Михайлу за врятоване життя та рішучість і сміливість, яку він проявив під час виникнення надзвичайної події. Чоловікові було вручено подяку та пам’ятні подарунки.

"Ваш вчинок свідчить про те, що ви – сильна духом людина, яка має велике серце та добру душу. Від імені півторатисячного колективу рятувальників Закарпаття  бажаємо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій", – побажав рятівнику начальник відділу персоналу Олександр Беспалько.

Читайте також:
Ужгородець, який у Єгипті врятував дівчину від акули, повернувся додому і розповів про свій вчинок

У свою чергу Михайло Михайлович розповів присутнім про подію та як рятував потерпілу. На питання: "чи було йому лячно і чи розмірковував він над тим фактом, що ризикує власним життям", чоловік зауважив, що якось не замислювався над власною небезпекою. Головною думкою було врятувати дівчину і попередити інших туристів про небезпеку. Хоча, коли Михайло рятував потерпілу, то акула, що вкусила дівчину, постійно курсувала поруч у воді.

Під час зустрічі герой просив передати привіт Юрію Білецькому – рятувальнику з м. Київ, який також допомагав Михайлу під час рятувальної операції. Тепер вони товаришують – професійний рятувальник та простий чоловік із добрим та мужнім серцем.

Нагадаємо, Михайло Волошин 5 серпня врятував у Єгипті дівчину з Австрії, на яку напала акула.