Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Впродовж дня на Тячівщині горіли два будинки

Упродовж вихідних на території Тячівського району виникло дві пожежі в житловому секторі. Перше повідомлення до Служби порятунку «101» надійшло 2 грудня о 07:04. Про загорання повідомили сусіди.

Осередком пожежі став житловий будинок на вулиці Робітничій, що в с. Терново. Для ліквідації на місце було направлено рятувальників місцевих пожежних команд с. Нересниця та смт. Тересва. Загалом працювало 6 чоловік особового складу та 2-і одиниці техніки.

Рятувальники смт. Тересва приступили до гасіння пожежі, оскільки на подію прибули першими, – повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області. Вогнеборцям довелось діяти дуже швидко для того, щоб не дати пожежі знищити житлове помешканя господині та розповсюдитися на поруч розташовану надвірну споруду.

Вже о 07:30 вони локалізували пожежу, а о 07:47 повністю її ліквідували. Однією з можливих причин виникнення загорання стало коротке замикання електромережі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі близько 10 кв. м та житлова кімната. Збитки встановлюються.

Читайте також: У центральній частині Мукачева сталася пожежа

Цього ж дня о 22:58 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Головній, що в с. Руське Поле. Про це проінформували рятувальників господарі, що відчули запах диму з горища. На місце події прибули чергові відділення 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів у складі 8 чоловік на двох спецавтомобілях.

Вдалося врятувати житловий будинок господарів від знищення, але вогонь встиг знищити покрівлю та частково пошкодити перекриття помешкання. Вже о 23:20 рятувальники локалізували пожежу, а о 00:40 повністю її ліквідували. Ймовірною причиною загорання стало коротке замикання електромережі, але остаточну причину та збитки встановлюють правоохоронні органи.

В обидвох випадках ніхто з людей не постраждав. Детальні обставини пожеж встановлюються.