Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В області прорвало дамбу. Кілька сіл підтопило

Після проходження інтенсивних опадів у ніч із 3 на 4 лютого 2018 р., на  р. Боржава та р. Іршавка пройшло стрімке підняття рівнів води і вода вийшла на заплаву, що призвело до підтоплення в понижених місцях сільськогосподарських угідь. Найбільше підтоплені сільськогосподарські угіддя в селах Вільхівка, Каменське та Заріччя.

Внаслідок прориву дамби на р. Боржава в Виноградівському районі, пройшло підтоплення сільськогосподарських угідь сіл Боржавське та В. Комяти з  переходом частини води самопливом в сторону с. Заріччя, що призвело до підтоплення сільськогосподарських угідь та дворогосподарств людей.

Читайте також: На Закарпатті затопило відомі на всю Україну парники з ранньою капустою

Як повідомляє Берегівське МУВГ, 6 лютого керівники Берегівського та Виноградівського МУВГ, у присутності голови сільської Ради та депутатів с. Заріччя, здійснили огляд підтоплених територій та дворогосподарств  мешканців с. Заріччя.

Під час огляду було визначено дворогосподарства, які зазнали підтоплення, та складено відповідні акти, а також прийнято рішення про термінове відновлення пошкодженої частини  дамби, що знаходиться в зоні обслуговування Виноградівського МУВГ, з метою недопущення в подальшому підтоплень сільськогосподарських угідь та дворогосподарств в Іршавському районі.