Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вранці у багатоповерхівці згоріла живцем жінка

Сьогодні, 26 лютого, о 10:53 до оперативно-рятувальної служби зателефонували стурбовані мешканці багатоповерхового житлового будинку на вул. Генерала Свободи, що в Ужгороді. Вони повідомили про те, що в під’їзді спостерігається щільна задимленість.

За адресою виклику негайно було направлено вогнеборців 14-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 15 рятувальників та 4 одиниці техінки: 2 основної, 1 спеціальної та 1 допоміжної.

По прибуттю з’ясувалось, що пожежа виникла на сходовій клітині між першим та другим поверхами. На місці рятувальники виявили тіло жінки без ознак життя та травмованого чоловіка.

Читайте також:
Рятувальники розповіли подробиці пожежі, під час якої постраждав чоловік

Останнього "каретою швидкої" негайно доправили до реанімаційного відділення обласної клінічної лікарні ім. А.Новака. В постраждалого діагностовано опіки 50 відсотків тіла ІІ та ІІІ ступеню важкості.

Локалізовано пожежу об  11:17 та повністю ліквідовано об 11:28. Через сильну задимленість фахівці ДСНС вивели на свіже повітря 15 мешканців будинку, – повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

За словами постраждалого, яким виявився місцевий безхатько, вони із товаришкою вживали алкогольні напої у під’їзді житлового будинку, а також палили. Вочевидь через необережність на жінці загорівся верхній одяг, що і призвело до таких фатальних наслідків.