Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На кордоні затримали нелегалів із малими дітьми

П’ятеро нелегальних мігрантів, які мали намір незаконно перетнути кордон з Угорщиною та в подальшому потрапити до країн Євросоюзу, затримали учора ввечері в рамках проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант» прикордонники спільно з співробітниками Національної поліції.

Отримавши інформацію про появу у прикордонні людей неслов’янської зовнішності, правоохоронці виявили та затримали на околиці населеного пункту Дийда Берегівського району, що на Закарпатті, п’ятьох осіб без жодних документів.

Двоє із затриманих – маленькі діти, одному з яких 1,5 роки, а іншому 3 роки. Їх батьки повідомили, що вони є громадянами Таджикистану. Ще один затриманий сказав, що він громадянин Узбекистану.

Читайте також:
На Закарпатті прикордонники затримали нелегала з чужим паспортом

На затриманих було складено протоколи про адмінправопорушення, – повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону. Наразі вони перебувають у пункті тимчасового перебування Мукачівського загону.    

Проводяться заходи по встановленню кола осіб причетних до організації незаконної подорожі нелегалів. Подальшу долю мандрівників та оцінку їх діям визначатиме суд.