У теплицях Заріччя дозріває новий урожай: що наступним з’явиться на прилавках?
Заріччя – чи не основний постачальник овочевих культур на ринки України. Вирощують капусту, помідори, перець, баклажани, буряки та багато інших овочів.Восени на відкритих полях збирають пекінську капусту.
Але головна справа селян – це вирощування овочів у теплицях. Місцеві збирають не менше тьох урожаїв за рік. Господарюють, наймаючи робітників, або ж працюють цілими сім’ями.
Теплиці обігрівають дровами та вугіллям. Використовують поверхневий та крапельний поливи.
У Заріччі кожен вільний клаптик землі відведений під теплиці та городи. Зібраний урожай селяни постачають по всій країні.
Що ж наступним з’явиться на прилавках? Дивіться у сюжеті.
Нагадаємо, працьовиті закарпатці у себе в селі за день тисячу і більше доларів заробляють.
Новини Закарпаття у твоєму Viber.